Triplets 2-Old-Old Adakah Kawan Terbaik Dengan Lelaki Sampah – Video Viral Bayi Ucapan Pengumpul Sampah

Sesetengah kanak-kanak kecil teruja untuk berpelukan dengan boneka beruang kegemaran mereka, yang lain merasakan kegembiraan apabila tiba masanya untuk pencuci mulut. Tetapi untuk tiga kali ganda kembar Holden, Heaton, dan Wilder, tiada apa yang membuat mereka lebih bahagia daripada melihat sahabat mereka: kolektor sampah kejiranan.

Persahabatan yang tidak dijangka tetapi menggembirakan ini merakamkan hati di seluruh dunia apabila video ibu Martha Sugalski dari “hari bujang”, sebagai yang ketiga menyebutnya, menjadi virus. Lebih dari 33 juta orang telah menonton potongan-potongan berlayar menyambut krew pickup sampah, Andrew Black, Rob Whitmore, dan Cover Chad. Sudah tentu, kembar tiga yang ramah tidak muncul dengan tangan kosong – mereka mempunyai minuman sedia untuk kawan-kawannya dan juga membantu membawa sampah ke trak (walaupun fakta bahawa sampah boleh lebih besar daripada kanak-kanak berusia 2 tahun ini adalah!).

Ikatan yang kuat ini telah terbentuk sejak kembar tiga kali dilahirkan. Ibu mereka akan membanting ke lelaki sampah semasa berjalan di sekitar kawasan kejiranan mereka Florida dan tidak lama sebelum anak-anak kecil ditangkap.

“Selepas beberapa bulan, trak sampah akan menjejaskan tanduk dan bayi akan melihat trak itu, dan kemudian Andrew akan menonjol dan berkata ‘Hai bayi!’ dari tingkap, “kata Martha kepada BuzzFeed. “Akhirnya, dia akan berhenti trak itu, keluar, lepas sarung tangannya, dan berkata hi kepada bayi.”

Tiga kembar lucu kini telah menjadi sangat dekat dengan kru yang mereka tahu bila mengharapkan mereka setiap hari Selasa dan Jumaat. Akhir-akhir ini, Heaton bahkan memanggil mereka untuk kembali ketika truk mereka berhenti.

“Kami telah melakukannya selama lebih dua setengah tahun,” kata Martha kepada BuzzFeed. “Dari masa ke masa, ia hanya menjadi persahabatan dan persahabatan yang rapat dengan orang-orang ini.”

Loading...