Kereta Tiny Cinderella ini adalah Matlamat Dunia Disney Baru Anda

cinderella strollers

Dengan ihsan Sewa Kereta Princess

Apabila anak perempuan Bobby Carpenter yang berusia empat tahun itu menarik kereta dorongnya, peminat Disney yang gemar ingin membuat gadis kecilnya merasa seperti seorang puteri dengan membina kereta besar dengan banyak bibbidi bobbidi bakat.

Lihat siaran ini di Instagram

Suatu bulan sehingga pelancaran rasmi kami! Kami sangat teruja untuk membantu mencipta kenangan istimewa yang akan berlangsung seumur hidup! Pre-reserve pengangkutan anda hari ini! ✨ #princesscarriagerentals

Satu pos yang dikongsi oleh Fantasy Strollers (@fantasystrollers) pada

Keputusan? Kereta dorong biru dan perak yang kelihatan sama seperti kereta ikonik Cinderella, hanya tinier. Dan pada musim panas ini, anak-anak dalam hidup anda juga boleh mengalami apa yang suka menunggang di gerai kecil Bobby, terima kasih kepada perniagaan Florida yang baru, Princess Carriage Rentals.

Jika anda menginap di resort Magic Kingdom, Princess Carriage Rentals akan menghantar seseorang untuk benar-benar melancarkan permaidani merah untuk keluarga anda, kemudian memandu anda melalui limusin swasta ke taman, di mana anda akan ditubuhkan dengan pengangkutan. Pada $ 299 sehari, pengalaman itu tidak murah, tetapi ia akan memberi anak-anak anda satu pengalaman yang mereka tidak akan lupa.

“Ia hampir seperti perkara besar yang akan menjadi superstar, anda pergi ke Disney, dan anda merasa seperti seorang selebriti,” kata isteri Bobby, Becky, kepada WomansDay.com. “Semua orang suka kereta dorong dan menjadi gila di atasnya, ahli-ahli Cast menyukainya. Semua orang hanya mempunyai keinginan untuk mempunyai momen royalti.”

Lihat siaran ini di Instagram

Puteri Cinderella mempunyai hari yang panjang menandatangani autograf! Ia sukar untuk menjadi seorang puteri ������ #princesscarriagerentals

Satu pos yang dikongsi oleh Fantasy Strollers (@fantasystrollers) pada

Dari kerusi biru yang padat ke kerajang perak yang rumit, tidak terperinci yang terlewat, tetapi ada juga tambahan praktikal, seperti pemegang minuman dan kait penyimpanan. Gerabak disarankan untuk kanak-kanak berusia antara 3 hingga 9 tahun.

Lihat kereta dorong dalam tindakan di bawah:

(h / t Southern Living)

Ikuti Hari Wanita di Instagram.

Loading...