Fesyen Anugerah CMA di WomansDay.com – Anugerah Muzik Negara Terbaik Berpakaian

gambar

Retna
Lihat fesyen kegemaran kami dari Anugerah CMA

gambar

Retna
Malam untuk diingati

Celebs terpesona pada permaidani merah di malam terbesar muzik negara pada tahun ini. Berikut adalah penampilan kegemaran mutlak kami-dan gaya trik yang kami pilih sepanjang jalan.

gambar

Retna
Carrie Underwood

Sembilan-itulah jumlah pakaian yang diubahsuai CMA host Carrie Underwood malam tadi. Dia mula petang di gaun Theia dengan platinum jubah. Dengan corak rumit, pemotongan badan seperti ini berfungsi dengan baik. Terlepas dari mana

gambar

Retna
Taylor Swift

Kronik negara ini menyampaikan anugerah tahun ini, dan kelihatan menakjubkan dalam gaun emas dan tulle-skirted ini oleh Reem Acra. Sekeping aksen kita iri hati? Gelang berlian berwarna 20 karat. Dia mungkin telah pergi

gambar

Retna
Nicole Kidman

Apa yang dia lakukan di Anugerah CMA? Menyokong suaminya kacak Keith Urban, tentu saja. Kami hanya menyukai solek lembut dan licinnya. Ia adalah mengenai kulitnya yang sempurna dan pakaian cantiknya. Nicole Kidman pasti tahu apa warna kerja

gambar

Retna
Faith Hill

Gaun lavender tanpa lengan Faith Hill itu digemari dengan tali panjang rantai berlian dan kuku merah. Ia menunjukkan bahawa gaun merah karpet tidak selalu memerlukan permata rasmi.

Kellie Pickler

Retna
Kellie Pickler

Kami tidak mengiktiraf Kellie Pickler! Selamat tinggal, rambut berambut perang, dan hello, bubuk. Pembayang mata lavender yang dibuang ke atas penutupnya kelihatan menakjubkan dengan gaun David Meister cair peraknya.

Jennifer Nettles

Retna
Jennifer Nettles

Sebelum mengambil anugerah untuk Duo of the Year, Jennifer Nettles memukul permaidani merah di navy (alternatif yang menyenangkan untuk pergi ke hitam) dan membuktikan bahawa ia sama-sama seksi dengan gaun ini Luisa Beccaria. Terlihat pandangannya adalah mata berasap.

LeAnn Rimes

Retna
LeAnn Rimes

Bercakap tentang rupa putih yang panas! Sebaliknya cincin berlian hitam dan kopling adalah cara moden untuk mengakses pakaian alabaster ini. Kami juga menyukai betapa anggun dan mudah dilihatnya.

Reba McEntire

Retna
Reba McEntire

Apa yang tidak dicintai Reba? Malam tadi dia memamerkan bangs sisi, mata yang jelas dan tokoh yang hebat. Nombor kepalanya yang berkilauan hitam yang dia pakai telah direka oleh Reba sendiri! Dia bekerja berganda sebagai pereka untuk mencipta gli

Martina McBride

Retna
Martina McBride

Penyanyi dan penulis lagu menyalurkan glamor Hollywood Lama dengan gaun empayarnya dan rambut yang besar. Kami sukakan liputan lameb di bahagian hadapan-cara yang seksi untuk mengintegrasikan liputan perut!

Miranda Lambert

Retna
Miranda Lambert

Gadis hari jadi (dia berpaling 26 hari sebelum anugerah!) Memakai gaun metallic Nicole Miller hitam dan perhiasan Tiffany & Co. Ruching kepala ke kaki sangat pintar; ia satu tipu daya yang tidak biasa yang kita tidak boleh menunggu untuk mencuba.

Patricia Heaton

Retna
Patricia Heaton

Garis leher yang menjalar seperti panggilan Patricia Heaton untuk mendapatkan keseimbangan sederhana di tempat lain – lengan baju lengan baju seksi yang seksi itu melakukan silap mata. P.S .: Kami sukakan bob panjang dan kuku ruby ​​yang dia gemetar!

Kimberly Williams

Getty Images
Kimberly Williams

Gaun yang mengalir Kimberly dalam nada permata yang diredamkan berkata glamour santai, tidakkah anda fikir? Pipi merah jambu merah manisnya kelihatan manis dan menyempurnakan rupanya. Dan betapa cantiknya matanya?

Loading...