Plus Size Models – Inspirational Full-Figured Women in Fashion

<p>Di dunia di mana penyinaran badan adalah perkara biasa, ia memerlukan wanita yang kuat untuk merasa yakin. Ia mengambil wanita yang lebih kuat untuk memeluk lengkungnya dalam industri yang dikenali untuk menyewa wanita tanpa apa-apa. Lihat langkah-langkah motivasi para profesional bersaiz plus ini untuk membuktikan bahawa saiz tidak boleh mengehadkan keindahan sebenar.</p><p>Agensi pemodelan mengambil minat pada 21-tahun, 140-pound d’Amour, tetapi kemudian berkata dia kelihatan “terlalu gemuk.” Dia mencapai £ 117 sekejap daripada hanya menghabiskan 500 kalori sehari tetapi masih dianggap besar. Walaupun diet yoyo dan melonjak ke saiz AS 28, d’Amour belajar mencintai dirinya sendiri. “Anda lihat” apa yang dilihat sebagai kecantikan feminin dan mereka tidak puas dengan tubuh mereka, “katanya. “Dan jika mereka tidak berpuas hati dengan badan mereka, bagaimanakah orang biasa boleh gembira dengan mereka?” Sekarang, dia adalah model plus saiz, jurugambar, pencipta <em>VOL & # x2022; UP & # x2022; 2</em> majalah dan penasihat untuk mengubah piawai kecantikan moden.</p><p>“title =” Velvet d & # x2019; Amour ”</p><p>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/cm/15/10/480×240/54f603e2f0c66_-_01_plus-size-models-velvet-damour-lgn-20677256.jpg?resize = 480: * ”</p><p>/></p><div class= Getty Images

Bertemu dengan beberapa wanita industri fesyen paling inspirasi

<p>Di dunia di mana penyinaran badan adalah perkara biasa, ia memerlukan wanita yang kuat untuk merasa yakin. Ia mengambil wanita yang lebih kuat untuk memeluk lengkungnya dalam industri yang dikenali untuk menyewa wanita tanpa apa-apa. Lihat langkah-langkah motivasi para profesional bersaiz plus ini untuk membuktikan bahawa saiz tidak boleh mengehadkan keindahan sebenar.</p><p>Agensi pemodelan mengambil minat pada 21-tahun, 140-pound d’Amour, tetapi kemudian berkata dia kelihatan “terlalu gemuk.” Dia mencapai £ 117 sekejap daripada hanya menghabiskan 500 kalori sehari tetapi masih dianggap besar. Walaupun diet yoyo dan melonjak ke saiz AS 28, d’Amour belajar mencintai dirinya sendiri. “Anda lihat” apa yang dilihat sebagai kecantikan feminin dan mereka tidak puas dengan tubuh mereka, “katanya. “Dan jika mereka tidak berpuas hati dengan badan mereka, bagaimanakah orang biasa boleh gembira dengan mereka?” Sekarang, dia adalah model plus saiz, jurugambar, pencipta <em>VOL & # x2022; UP & # x2022; 2</em> majalah dan penasihat untuk mengubah piawai kecantikan moden.</p><p>“title =” Velvet d & # x2019; Amour ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f603e2f0c66_-_01_plus-size-models-velvet-damour-lgn-20677256.jpg?crop=1xw : 1.0xh; center, top & resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Getty Images

Velvet d’Amour

Di dunia di mana penyinaran badan adalah perkara biasa, ia memerlukan wanita yang kuat untuk merasa yakin. Ia mengambil wanita yang lebih kuat untuk memeluk lengkungnya dalam industri yang dikenali untuk menyewa wanita tanpa apa-apa. Lihat langkah-langkah motivasi para profesional bersaiz plus ini untuk membuktikan bahawa saiz tidak boleh mengehadkan keindahan sebenar.

Agensi pemodelan mengambil minat pada 21-tahun, 140-pound d’Amour, tetapi kemudian berkata dia kelihatan “terlalu gemuk.” Dia mencapai £ 117 yang tipis daripada memakan hanya 500 kalori sehari tetapi masih dianggap besar. Walaupun diet yoyo dan melonjak ke saiz AS 28, d’Amour belajar mencintai dirinya sendiri. “Anda lihat … apa yang dianggap sebagai kecantikan feminin dan mereka tidak senang dengan mayat mereka,” katanya. “Dan jika mereka tidak berpuas hati dengan tubuh mereka, bagaimanakah orang biasa boleh bahagia dengan mereka?” Sekarang, dia adalah model plus-saiz, jurugambar, pencipta VOL • UP • 2 majalah dan penasihat untuk mengubah piawai kecantikan moden.

Jennie Runk

Instagram
Jennie Runk

H & M membuat gelombang selepas memaparkan saiz 12/14 Runk dalam kempen musim panas 2013 di pantai. Walaupun beberapa kritikan terhadap tokohnya yang lebih lengkap, Runk menggunakan kemasyhurannya yang baru untuk menulis sebuah esei yang menggalakkan wanita untuk memeluk badan mereka pada sebarang bentuk atau saiz. “Ada juga yang memberitahu saya bahawa keyakinan saya telah memberi inspirasi kepada mereka untuk mencuba bikini untuk pertama kalinya dalam beberapa tahun,” tulisnya. “Inilah persoalan yang selalu saya ingin capai, menunjukkan kepada wanita bahawa tidak mustahak walaupun anda bukan pengertian popular ‘sempurna’.”

Saffi Karina

Instagram
Saffi Karina

Dia pergi dari model bersaiz lurus ke model bersaiz plus ke model peranan yang memeluk. Setelah jatuh dari agensinya kerana “terlalu besar” sebagai saiz 10, dia memutuskan untuk menaikkan berat badan dan meneruskan kerjaya dalam pasaran bersaiz besar. Pada awal tahun 2013, beliau melancarkan The Curve Project London, bengkel kelas induk keyakinan UK pertama dan bengkel model untuk wanita di luar saiz 8. Misi menariknya? “Untuk memperkasakan, mendidik dan menggalakkan wanita muda untuk mencintai dan merangkul kulit mereka.”

Crystal Renn

Getty Images
Crystal Renn

Pada usia 14, pengakap model memberitahu Renn dia boleh menjadi supermodel jika dia menumpahkan kira-kira 10 inci dari pinggangnya. Oleh itu, dia kehilangan 70 pound, tetapi tidak menghiraukan, tidak berpuas hati dan bergelut dengan kerja. “Saya mula makan lagi dan menyayangi diri saya, dan ketika karier pemodelan saya lepas, sesuatu yang kebanyakan orang tidak fikir boleh terjadi,” kata Renn. Dia menulis Lapar: Cerita Kehidupan, Rayuan dan Permulaan Terbaik Kurva Model Muda untuk berkongsi kisahnya yang mengilhami dari kurus hingga kelengkungan.

Robyn Lawley

Getty Images
Robyn Lawley

Pada bulan Julai 2014, kecantikan Australia ini memaparkan selfie bikini bikini percuma di Instagram yang menunjukkan dia bangga dengan wataknya yang semula jadi dan curvy. Lawley, salah satu model plus-saiz yang paling berjaya, adalah penyokong besar untuk penerimaan badan. “Saya mula menyedari bahaya sebenar meneliti badan wanita dan lelaki,” katanya Binatang Harian. “Apabila saya akhirnya memeluk berat badan saya yang sebenarnya, dan diterima sebagai model bersaiz plus, saya teringat berasa kenyang dan lengkap. Saya dimaksudkan untuk menjadi ukuran ini. “

Ashley Graham

Getty Images
Ashley Graham

Moto Graham: Berdiri untuk lengkung. Dan pada tahun 2010 ketika ABC dan Fox pada mulanya enggan menyiarkan iklan lingerie Lane Bryant, dia melakukannya. “Iklan Victoria Secret disiarkan sepanjang hari, tetapi ketika datang ke komersialisasi Lane Bryant di mana kami memiliki sedikit limpahan tambahan, semua orang mengagumkan,” katanya pada CBS’s Pertunjukan Awal pada Pagi Sabtu. Selain daripada mengagumkan angka untuk jenama bersaiz plus, Nebraska asli ini menggunakan keyakinan diri untuk bercakap di sekolah tinggi di seluruh negara untuk memberi inspirasi kepada gadis-gadis untuk merangkul badan semulajadi mereka.

Whitney Thompson

Getty Images
Whitney Thompson

Selepas menjadi wanita pertama yang pertama untuk menang Model Atas Seterusnya Amerika, beribu-ribu pesakit penghidap makan mengejar Thompson, yang juga duta rasmi untuk Persatuan Penyakit Gangguan Kebangsaan (NEDA). “Saya mahu membantu orang mengenal pasti dan menentang stereotaip dan imej sosial yang membawa kepada corak tingkah laku yang tidak sihat,” katanya. Thompson juga mencipta The Big and The Beautiful, tapak niche untuk satu persatu yang lebih besar.

Elly Mayday

Instagram
Elly Mayday

Ia satu perkara yang boleh dijadikan pakaian dalam sebagai model bersaiz plus. Ada yang lain untuk melakukannya semasa bertarung Tahap III kanser ovari. Kerjaya model Mayday yang dilancarkan pada tahun 2012, tetapi pada bulan Jun 2013, dia menerima diagnosisnya. Selepas kemoterapi dan pelbagai operasi, Forever Yours Lingerie menembak Kanada mendedahkan badannya yang semula jadi, parut. “Ia bukan perkara paling mudah tetapi saya cuba membuat kanser cantik,” katanya di halaman Facebooknya. “Saya mahu menunjukkan keindahan dunia dengan berat badan dan memperkasakan wanita dari semua bentuk dan saiz.”

Denise Bidot

Getty Images
Denise Bidot

Kecantikan Puerto Rico dan Kuwait ini bukan hanya model untuk jenama seperti Macy’s, Old Navy dan Forever 21 tetapi juga bintang di NuvoTV’s Girls Curvy, sebuah rancangan realiti berikutan kehidupan empat profesional yang digambarkan sepenuhnya. Walau bagaimanapun, apa yang paling dikenali untuk dirinya adalah harga diri yang mengagumkan. “Tidak ada cara yang salah untuk menjadi seorang wanita,” katanya. “Ia hanya satu perkara yang yakin dengan siapa anda dan menggoyang apa yang anda diberikan.”

Tara Lynn

Instagram
Tara Lynn

Pada bulan Februari 2012, orang asli Seattle ini menjadi wanita ditambah pertama untuk menghidupkan perlindungan Elle Perancis. Majalah itu juga menganggap saiz 14/16 model “The Body,” mengesahkan saiznya ke dunia fesyen. “Apa yang akan datang dalam industri saya berharap gadis-gadis yang berukuran 8 dan 12 mempunyai tempat dalam pemodelan dan televisyen lebih banyak,” kata Lynn.

Loading...