Residen Rumah Kejururawatan Pergi Perjalanan Dari Sepanjang Hayat ke Disney World

Tempat yang paling ajaib di Bumi bukan hanya untuk kanak-kanak-dan penduduk rumah kejururawatan ini membuktikannya. Tandatangan HealthCare, syarikat pusat kejururawatan dan pemulihan, mengumpulkan wang untuk mengambil sekumpulan penduduk dalam perjalanan ke Walt Disney World pada bulan Disember 2014. Ini adalah perjalanan tahunan keempat yang telah diambil oleh syarikat itu, dan setiap kali ia membuktikan sedikit lebih menakjubkan.

BERKAITAN: Corgi Terlalu-Cantik Mengikut Watak-watak Disney Kegemarannya

gambar

“Anak-anak besar” mempunyai letupan, bertemu dengan banyak watak dan menikmati beberapa tunggangan mendebarkan yang taman itu tawarkan. Mereka melawat beberapa taman, termasuk Magic Kingdom dan Hollywood Studios. Bagi sesetengah orang, ini adalah kali pertama mereka melawat taman tema Disney, menjadikannya pengalaman yang lebih mengasyikkan. Emma DeBow, seorang wanita berusia 61 tahun, berkata, “Saya berasa seperti kanak-kanak pada pagi Krismas,” ketika dia menikmati syarikat rakan sebiliknya dalam perjalanan.

gambar

Kebanyakannya dapat menunggang beberapa tarikan, tetapi DeBow bekerja keras selama berbulan-bulan sebelum perjalanan hanya untuk pergi. Selepas mengalami strok beberapa tahun yang lalu, dia dibiarkan separuh lumpuh. Walaupun apa yang dikatakan oleh para profesional perubatan, dia dapat memenuhi matlamatnya untuk menunggang Splash Mountain, setelah bekerja keras dengan pasukan untuk masuk ke dalam bentuk-mengalahkan ketakutan sebelumnya air, untuk boot. DeBow berkata pengalaman itu mengilhaminnya untuk cuba berjalan sendiri. “Saya tahu jika saya boleh ke Disney dan melakukan semua yang saya lakukan pada tahun 2014, saya pasti dapat melakukan apa saja.”

BERKAITAN: Mesej Video Pesakit Kanser 5 Tahun Lama Adorable Dan Inspiring

Kami tidak boleh membantu tetapi mengatakan “semua” pada pengalaman ajaib orang-orang tua ini.

Lihat lebih banyak gambar manis percutian Disney mereka:

gambar

gambar

gambar

gambar

gambar

BERKAITAN: Ini Orang Menari Menari Secara Awam Akan Kerosakan Anda

Via Huffington Post

Loading...